Teamleder til It Drift i GF Forsikring

Er du den motiverende teamleder, som er synlig og viser vejen via engagement og faglig dygtighed? Vi søger en erfaren teamleder til Driftsspecialist teamet, som ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og deltage i opgaveløsningen, når det er nødvendigt.

I GF Forsikring har vi ambitiøse vækstmål, og det analoge og digitale går hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne it-afdeling, så vi kan understøtte vores kollegaer i at levere den bedste kundeoplevelse. I It Drift og Vedligehold arbejder vi hele tiden på at understøtte forretningen med moderne it-løsninger. Vi baserer vores systemer og løsninger på bl.a. Microsoft og Oracle og har outsourcet vores netværk og server infrastruktur.

Stillingen som teamleder af It Driftspecialist teamet er nyoprettet, og du vil referere direkte til it-driftschefen. Som teamleder får du et medansvar for at løfte og eksekvere på GF Forsikrings strategi i tæt samarbejde med ledelsesteamet i It Drift og Vedligehold. Der er 3 andre teams i afdelingen, og de er: It Sikkerhed, Servicedesk og Oracle. Du vil have din dagligdag i GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV

Dine arbejdsområder

It Driftsspecialist teamet består af specialister indenfor forskellige områder, som samlet set skal yde 2nd line support, skal vedligeholde og udbygge vores infrastruktur samt være underleverandør til/ deltage i Leveranceteams. Du får også en it-infrastrukturarkitekt i teamet, som i samarbejde med dig og input fra kollegaer tegner it-arkitekturen omkring infrastrukturen. Du bliver daglig leder for 7 medarbejdere, og din opgave bliver todelt:

Du skal gå forrest, udvise høj faglighed, udvikle dit team og medarbejdere og bane vejen for de gode løsninger.

Du skal være klar til at tage over på de enkelte områder på et ”passende teknisk niveau”, når det er nødvendigt.

Vi forventer derfor, at du er en teknisk velfunderet profil, der har erfaring med ledelse af it-specialister. Ud over ovenstående opgaver, skal du sammen med de andre teams samarbejde omkring drift, vedligehold og nyudvikling af ansvarsområderne i It Drift og Vedligehold.

Om dig

Du har udviklet dig fra at være teknisk it-specialist til at være moderne leder, som gerne står i spidsen for et dygtigt team på 7 medarbejdere. Du har mange års praktisk erfaring med it-drift, som kan understøtte din ledelse af de dygtige specialister i dit team, og du har arbejdet med både onprem og cloud baserede løsninger. Du kan indgå tværfagligt i lederteamet i afdelingen, og du formår at varetage temalederrollen samtidigt med, at du selv løser faglige opgaver i teamet.

Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med infrastruktur i form af servere (Windows/Linux), netværk, Cloud/multicloud, Microsoft365, Ad/AAD.

Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med:

 • applikationsdrift i forbindelse med standard it-løsninger
 • containerisering
 • outsourcet serverdrift
 • drift af callcenterløsninger

Som person er du en positiv, konstruktiv og en empatisk leder, og du går naturligt foran og viser vejen for dine medarbejdere. Du er en stærk kommunikator, og du er ikke bange for forandringer. Du tør udfordre forretningen og ikke mindst din leder, du har fokus på resultater og er velovervejet i dine beslutninger. Det falder dig desuden naturligt at løse problemer på egen hånd, og du arbejder med it, fordi du ikke kan lade være.

Vi har erfaring og viden, som vi giver videre til dig

Vi tilbyder dig et grundigt introduktionsforløb, hvor vi giver dig et bredt indblik i GF Forsikring, dine kollegaer og vores virksomhedskultur, der er grobund for vores vækst.

GF tilbyder dig:

 • Et spændende job i en dansk virksomhed i vækst
 • En varieret hverdag med stor selvstændighed og frihed under ansvar
 • Fokus på kompetenceudvikling
 • En uformel omgangstone
 • Glade og engagerede kollegaer, som står klar til at tage imod dig
 • Gode løn- og pensionsvilkår
 • Lækker kantineordning med sund frokost
 • Mulighed for at købe morgenmad og mad med hjem til aftensmad
 • Cola-og brunsvigerklub

Der er brug for dig hurtigst muligt.  Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe! Ansøgning skal ske til Rekrutteringsgruppen pr. mail til info@rekrutteringsgruppen.dk Husk at skrive ref.nr A.957.PM på din ansøgning.

GF Forsikring samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Teamleder til It Drift i GF Forsikring Odense