System-TM-1
System-TM-1

Teknisk forhandlingsvant indkøber med fokus på El-komponenter søges – for vi har travlt hos os!

Trives du med en bred kontaktflade i både organisationen og udadtil med leverandører?, og har du erfaring indenfor produktionsvirksomhed, og eventuelt med El komponenter?, så er det dig vi søger…  

Vi søger en ny kollega til vores dygtige indkøbsteam 

Som teknisk indkøber bliver du en del af vores indkøbsteam bestående af 3 tekniske indkøbere. Stillingen refererer til Head of Procurement. I jobbet får du en bred kontaktflade, både internt i organisationen samt eksternt til leverandører og samarbejdspartnere, og der vil være rig mulighed for at præge din egen dagligdag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ordrehåndtering
  • Sikre, at vi altid har de bedste priser på vores indkøb
  • Forhandling og indgåelse af kontrakter med leverandørerne
  • Reklamationsbehandling
  • Leverandøranalyser, -udvælgelse inkl. afdækning af sourcing markedet
  • Leverancesikkerhed
  • Rapportering, analyse og vedligeholdelse af indkøbsdata
  • Optimering af nuværende indkøbsprocesser og –systemer

Teoretisk fundament, forretningsforståelse og ansvarsbevidsthed.

Vi ser gerne, at du har min. 2 års erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har haft med teknisk indkøb at gøre. Kendskab til projektindkøb i maskinindustrien, herunder til el-komponenter vil være et plus.

Du har et godt kendskab til Excel, MS Office, og du har god ERP-forståelse. Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Selvkørende og proaktiv

Som person er du positiv, engageret og har en passion for at sikre det bedste købmandskab i enhver situation. Kvalitet og overholdelse af deadlines er to parametre, du aldrig går på kompromis med.

Din tilgang til løsninger og opgaver er pragmatisk, og du formår at skabe overblik på tværs af flere projekter. Du trives med at have en stor kontaktflade, hvor du med din imødekommende tilgang skaber tillidsfulde relationer til dine kollegaer og leverandører. Din nysgerrighed og gennemslagskraft gør, at du ikke er bange for at udfordre og trives med at sætte dit eget præg på jobbet.

Vi tilbyder:

System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Det er en spændende stilling, der giver et selvstændigt ansvar med plads til både personlig og faglig udvikling.

System TM er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Som medarbejder kan du se frem til en række goder, såsom sundhedssikring, kantineordning, personaleforening, m.m., samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Læs mere på www.systemtm.com

Vil du være en del af teamet?

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1040.PM oplyst

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap