gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

Technical it-cyber security specialist med interesse for Blue team

Technical it-cyber security specialist med interesse for Blue team søges til GF Forsikring

Brænder du for at implementere og drive de seneste cyber security løsninger? Kan du byde ind med tekniske og organisatoriske sikkerhedsløsninger, der sikrer data og informationer i forhold til et trusselsbillede, der konstant ændrer sig, og er du samtidig ikke bange for at få fingrene ned i maskinrummet? Så læs mere her…

GF Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab med mere end 300.000 medlemmer, og vi har mere end 700 kollegaer, som enten arbejder i GF Huset i Odense eller i vores klubber, som er lokale salgskontorer der ligger over hele landet. Vores vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på medlemmerne og deler overskuddet, men “Overskud til hinanden” handler ikke kun om medlemmerne, men også om dig som medarbejder, og det overskud vi som GF-kollegaer viser hinanden i hverdagen.

Vi har ambitiøse vækstmål, og hos os går det analoge og digitale hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne it-afdeling, så vi kan understøtte vores kollegaer i at levere den bedste kundeoplevelse. Vi arbejder hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger, og vi søger nu en ambitiøs it-cyber security specialist, der brænder for den tekniske del af it-cyber security.

Du bliver en del af Informationssikkerhedsteamet placeret under it-direktøren, og samtidigt en del af hele IT med ca. 70 medarbejdere.

Arbejdsstedet er GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV, men vi tilbyder en hybrid arbejdsplads, hvor du løbende har mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra et kommende satellitkontor i København, hvis det passer bedre i forhold til din bopæl.

Dit arbejdsområde

Du vil få en fremtrædende rolle i at implementere og drive GF’s informationssikkerhedsprogram, og du skal være indstillet på både at udfærdige og implementere sikkerhedsrelaterede processer, kontroller, procedurer, politikker og forretningsgange.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Lave implementering og hardening efter CIS Controls
 • Bistå med og drive løbende sårbarhedsmonitorering
 • Lave hands-on med opdatering og hardening af Servere, herunder komponenter.
 • Lave hands-on med konfiguration af firewalls, herunder netværkssegmentering.
 • Bistå med at udvikle, modne og drive intern SOC, samt være bindeled til ekstern SOC.
 • Bistå med at udvikle, modne og drive AD-sikkerhed
 • Bistå med at udvikle, modne og drive Endpoint-sikkerhed
 • Bistå med specialist viden ift. rettighedsstyring.
 • Rådgive i løsningsdesign af nye projekter (Teknisk Security by design).
 • Lave log management

Om dig:

 • Du er tillidsskabende og god til at opbygge relationer
 • Du er vant til at tilegne dig ny viden
 • Du er god til at skabe overblik og struktur
 • Du er god til selvstændigt og proaktivt at drive opgaver
 • Du kan kommunikere ubesværet med både forretningen, kollegaer og samarbejdspartnere
 • Du evner at arbejde agilt, samt at tænke risikobaseret og navigere i forhold til aktuelle trusselsniveau
 • Du kan holde hovedet koldt i krisesituationer, hvor der skal foretages hurtige beslutninger

Vi tilbyder et spændende job i et miljø med høje faglige kompetencer, en uformel omgangstone, hvor vi samtidigt er forretningsorienterede og har et godt, socialt sammenhold. Som vores kollega vil du nyde gavn af en inspirerende hverdag med et stærkt bagland med daglig sparring og support – vi løfter sammen! Du vil desuden få glæde af vores attraktive personaleforhold herunder massage og vores lækre og sunde frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Ansøgning

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.997.PM oplyst.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt
Peter Mogensen
Rekrutteringschef for Rekrutteringsgruppen
GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 650 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne.

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 83 23 59 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap