gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

Scrum master til Business Delivery i GF Forsikring

Dygtig scrum master til Business Delivery i GF Forsikring

Er du en dygtig facilitator? Kan du skabe de bedste rammer for et leveranceteam, og evner du at få andre til at lykkedes? Så læs med her.

GF Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab med mere end 300.000 medlemmer, og vi har mere end 650 kolleger, som enten arbejder i GF Huset i Odense eller i vores klubber, som er lokale kontorer, som ligger over hele landet. Vores vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på medlemmerne og deler overskuddet, men “Overskud til hinanden” handler ikke kun om medlemmerne, men også om dig som medarbejder, og det overskud vi som GF-kollegaer viser hinanden i hverdagen.

Vi arbejder i IT efter rammeværket SAFe, og vi er i gang med en gennemgribende agil transformation af måden, vi arbejder på. Du bliver en del af en afdeling på 5 medarbejdere og kommer til at referere til chefen for Business Delivery.

Arbejdsstedet er GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV, men vi tilbyder mulighed for også løbende at arbejde hjemmefra.

Dine arbejdsområder

I det daglige kommer du både til at arbejde med større og mindre features og stories, og du bliver tilknyttet et leveranceteam. Uanset hvor du sidder, så arbejder du tæt sammen med forretningen (via en product owner) og de øvrige teams.

Du bliver en såkaldt ”servant leader” for teamet og omgivelserne rundt om teamet. Dit fokus er på, hvilke behov teamet har for at kunne levere, trives og gro, og du skal fokusere på de enkelte teammedlemmer og interaktionerne imellem dem og gøre dit bedste for at få dem til at ”shine”.

Dine typiske arbejdsopgaver

 • Sikre at teamet forstår Scrum rammeværket, Scrum værdierne og Scrum mindsettet og ikke mindst at de bliver fulgt.
 • Coache, inspirere og støtte teamet i kontinuerlig læring, udvikling og selvorganisering
 • Hjælpe teamet med at arbejde indenfor tidsrammer, sprint mål og ”Definition of Done”.
 • Sikre at forhindringer, problemer og spild minimeres eller elimineres
 • Sikre løbende dialog og samarbejde med teamets nærmeste interessenter
 • Hjælpe teamet i at forstå behovet for en tilstrækkelig kvalitet i refinement af backloggen
 • Hjælper med at etablere empiriske data, som sikrer transparens
 • Sikre en tilstrækkelig kvalitet i inspektion (retrospektiv) og implementering af læringstiltag

Vores forventninger til dig

 • Du har nogle års erfaring som scrum master og gerne med kendskab til SAFe
 • Den faciliterende rolle ligger naturligt til dig, og du kender ”Scrum guiden”
 • Du er handlekraftig, og er ikke bange for at træde ind på banen og sætte organisatorisk læring på dagsordenen.
 • Du er udadvendt, og du får hurtigt skabt gode relationer til dine team-medlemmer, hvor dine input værdsættes, og du fremmer en åben dialog.
 • Succesen kommer igennem din indlevelse og forståelse for andres drivkraft og potentiale
 • Du er nysgerrig både på mennesket og teknikken
 • I en travl hverdag kan andre finde ro og overblik hos dig, og du er dit teams faste holdepunkt, mens du leder opgaverne i mål.

Vi tilbyder et spændende job i et forretningsorienteret miljø med høje faglige kompetencer, hvor vi samtidigt har en uformel omgangstone og et godt, socialt sammenhold. Som vores kollega vil du nyde gavn af en inspirerende hverdag med et stærkt bagland med daglig sparring og support – vi løfter sammen! Du vil desuden få gavn af vores attraktive personaleforhold som blandt andet giver dig en god pensions- og sundhedsordning, adgang til massørordning i GF Huset, rabatter på forsikringer og vores lækre og sunde frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.998.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 650 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 83 23 59 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap