gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo
GF Forsikring søger

Samarbejdsorienteret product owner, som kan omsætte forretningsbehov til løsninger

Har du erfaring med at begå dig i større organisationer, og motiveres du af at have indflydelse og indgå i en agil transformation? Så er det dig, vi gerne vil høre fra!

Til vores nyetablerede afdeling, Product Management, søger vi en product owner. Afdelingen består af 4 product owners og en afdelingschef, som er ansvarlig for at analysere og prioritere forretningsbehov, der understøtter GF Forsikrings strategiske retning. GF Forsikring arbejder efter rammeværket SAFe, og vi er i gang med en gennemgribende agil transformation, hvor du som product owner kommer til at spille en central rolle.

Dine ansvarsområder
I det daglige arbejde bliver du tilknyttet et af vores fire leveranceteams. Teams er organiseret i forhold til medlemsrejsen og bærer systemansvaret for de underliggende applikationer. Som product owner bliver du ansvarlig for at sætte den forretningsmæssig retning og kontekst for teamet, skabe følgeskab i opgaveløsningen og gå forrest i at sikre tværgående værdiskabelse. Som product owner er det din rolle at forstå og udfordre forretningens behov og repræsentere forretningen i udviklingsarbejdet. Du skal sikre, at produktet lever op til vores medlemmers og brugeres behov.

Dine typiske arbejdsopgaver:

  • Klargøre features til PI Planning
  • Formidle planer og visioner for GF’s forsikringsprodukter, løsninger og services til relevante interessenter
  • Styre teamets backlog og sikre den rette prioritering
  • Backlog refinement i samarbejde med teamet
  • Være bindeled imellem IT og forretningen og udfordre og argumentere, når der opstår interesse/prioriteringskonflikter
  • Samarbejde med en bred skare af interessenter: business owners, it-arkitekter, juridiske funktioner, fagpersoner og andre product owners

Vores forventninger til dig
For at få succes i jobbet skal du lykkes med at sikre en prioriteret og visionær backlog for teamet. Du skal kunne identificere og kortlægge interne og eksterne forretningsbehov og sikre, at de omsættes til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med. Drømmescenariet er, at du har brancheerfaring og kender til forsikringer og vores systemer.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har nogle års erfaring som product owner og gerne med kendskab til SAFe
  • Er handlekraftig og tør udfordre både teamet og forretningen i forhold til ønsker og løsninger
  • Er en dygtig kommunikator og kan skabe bro til relevante stakeholders og samarbejdspartnere
  • Bidrager til det gode samarbejde og går forrest i organisationens agile transformation

Vi tilbyder et spændende job i et miljø, hvor vi hver især løfter med vores forskellige faglighed og personlighed, men altid med fælles succes for øje. Vi vægter et godt, socialt sammenhold og en uformel omgangstone. Vi har fokus på dig som person og sætter den daglige trivsel højt. Derfor vil du få gavn af vores attraktive personaleforhold, som blandt andet giver dig en god pensions-og sundhedsordning, adgang til massørordning i GF Huset, rabatter på forsikringer og vores lækre og sunde frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Din arbejdsplads bliver GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1003.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 650 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne

Som medarbejder i GF Forsikring bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning og mange sociale arrangementer. Vi tilbyder dig desuden et grundigt introduktionsforløb, hvor vi giver dig et bredt indblik i GF Forsikring, dine kollegaer og vores virksomhedskultur, der er grobund for vores vækst.

 

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 83 23 59 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap