medarbejder-rekruttering
medarbejder-rekruttering

Ambitiøs Microsoft BI Dataudvikler, København

Microsoft SQL Server og T-SQL er din hjemmebane

 
Virksomheden:
Er en større finansiel virksomhed i København. Virksomheden oplever stor vækst, og har brug for endnu mere fokus på at udnytte data i “full scale”.

Stillingen:
Som Microsoft BI Dataudvikler er du som person nysgerrig på at skabe den helt rigtige datamodel og -løsning i tæt samarbejde med forretningen. Du er samtidigt både ambitiøs og nytænkende i brugen af teknologier og udviklingsmetoder. Du tager initiativ og er ansvarsfuld, når du udvikler nye løsninger, hvor du naturligt indtænker datakvalitet, driftsstabilitet og dokumentation, som en del af den kode, du giver videre til dine kollegaer i driften. I dit daglige arbejde er du tilknyttet et agilt udviklingsteam, som har ansvar for udviklingen af Data Warehouse samt en bred vifte af forskellige dataløsninger. Afdelingen Data består af 10 medarbejdere.

Om dig:
Du er erfaren og kan din tekniske værktøjskasse. SQLServer og T-SQL er din hjemmebane, og du kan måske nok også allerede begå dig i SSIS, SSAS, C# og Azure DevOps. Du interesserer dig for nye tilgange til data og er nysgerrig på nye cloudbaserede teknologier som f.eks. Azure Data Factory, Synapse, Snowflake, Databricks mv. Du er forretningsorienteret og forstående, og du kan sætte dig i brugernes sted og er ivrig for at forstå, hvordan dataløsningerne skal løse udfordringer og skabe muligheder i forretningen. Du er opsøgende og finder det spændende at bevæge dig rundt i forskellige forretningsområder.

Du er løsningsorienteret, og du har fokus på at levere driftsbare løsninger med lang levetid og hurtig time-to-market. Det er en fordel, hvis du har kendskab til finanssektoren, men vigtigst er din forståelse for det gode løsningsdesign. Du har en relevant videregående uddannelse og er eksempelvis cand.it, cand.merc.dat/it, datamatiker eller lignende.

Dine daglige opgaver består bl.a. i at:

  • Analysere, designe og udvikle nye dataløsninger og datapunkter i datafundamentet.
  • Udfordre de eksisterende løsninger, hvor du sparrer gerne med dine kollegaer i temaet om at skabe en endnu bedre ramme omkring det samlede datafundamant.
  • Du interesserer dig for dine kollegaers arbejde.
  • Bistå IT-driften ved incidents, og du er løbende i tæt dialog med IT-driften omkring optimeringer og løsningsforbedringer, som kan skabe en bedre og mere stabil driftssituation.
  • Du har et agilt mindset og finder det helt naturligt, at dit daglige arbejde tager udgangspunkt i en agil udviklingsmetode.
  • Deltager løbende i spændende ad hoc opgaver på tværs af teams

Du tilbydes:
En konkurrencedygtig løn og gode personaleforhold med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning og en masse muligheder for kollegialt samvær og foreninger.

Ansøgning
Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1033.PM oplyst.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap