gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

IT-specialist med hovedfokus på Microsoft 365

Dygtig IT-specialist med hovedfokus på Microsoft 365 løsningen søges til GF Forsikring

 

Hvis din browser homepage er Microsoft 365 administrator console, og du drømmer om det om natten, så læs mere her….

I GF Forsikring har vi ambitiøse vækstmål, og hos os går det analoge og digitale hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne it-afdeling, så vi kan understøtte vores kollegaer i at levere den bedste medlemsoplevelse. I It Operations arbejder vi hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger, og vi søger en erfaren it-administrator, som kan kombinere sin viden om Microsoft 365 med en god forretningsforståelse og gode kommunikative evner.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense N

Dine arbejdsområder

Du bliver en del af Infrastructure & Workplace teamet placeret i It Operations, og du vil referere til teamlederen. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed. Du vil i samarbejde med kollegaer i IT sætte retningen for brugen af Microsoft 365 og samtidigt sikre en høj udnyttelsesgrad.

Dit hovedfokus vil være Microsoft 365 herunder:

 • Strategi for brugen af Microsoft 365
 • Roadmap
 • Konfigurering & administration
 • Bruger adaption
 • Compliance

Vi forventer, at du har erfaring med:

 • Azure AD
 • Teams
 • Sikkerheds & compliance funktionerne i M365
 • Stream for Office
 • Power Apps og Power Automate

Vi forventer, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med Microsoft 365. Du forstår at værdien af en M365 licens først indfries, når mulighederne udnyttes i forretningen. Du brænder for den nyeste teknologi, og du kan lide at grave dig ned i opgaven for at finde den bedste løsning. Du er nysgerrig på andre cloudløsninger, og har bredt kendskab omkring disse.

Det vil desuden være en fordel, hvis du er certificeret indenfor:

 • Microsoft 365 Fundamentals, herunder Desktop Admininstration, Security Administration og Teams Administration
 • Enterprise Administration, herunder Identity and services og Mobility

Du arbejder selvstændigt og driver proaktivt dine opgaver. Du har styr på dine ting, og du forstår at arbejde agilt, planlægge dine opgaver og skabe struktur og orden, så der skabes et naturligt og vedvarende overblik. Vi ser meget gerne, at du har humor, at du kan lide at dyste i bordfodbold og så du skal trives under en uformel omgangstone, hvor vi sammen taler os frem til løsningerne.

Sidst men ikke mindst så forventer vi, at du kan kommunikere ubesværet både med forretningen, kollegaer i IT og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en plads i et team, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1001.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 650 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne

Som medarbejder i GF Forsikring bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning og mange sociale arrangementer. Vi tilbyder dig desuden et grundigt introduktionsforløb, hvor vi giver dig et bredt indblik i GF Forsikring, dine kollegaer og vores virksomhedskultur, der er grobund for vores vækst.

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 83 23 59 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap