gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

IT Procurement & Contract Manager til GF Forsikring

Vil du være med til at skabe en endnu mere professionel Procurement afdeling i GF Forsikring og være en vigtig aktør i en forestående IT-transformation? Og har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring inden for IT-området og de juridiske aspekter ved kontraktindgåelse? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

Du skal med på vores spændende rejse

GF Forsikring ser ind i en større og langvarig transformation på IT-området, hvor Procurement afdelingen har en vigtig rolle i forhold til indkøb samt håndtering og styring af IT-kontrakter. Vi er to engagerede medarbejdere i afdelingen, der håndterer indkøb på tværs af organisationen – og vi har brug for dig i vores team, der kan supplere vores viden særligt inden for IT og jura.

Du får en central rolle, hvor din hovedopgave er indgåelse og opfølgning på IT-kontrakter. Du skal håndtere og udvikle samarbejdet med relevante leverandører samt forhandle priser og udfordre efter behov. Desuden skal du være opsøgende i forhold til interne interessenter i IT-afdelingen og sørge for en tæt dialog, hvor I sparrer med og udfordrer hinanden forud for indkøb og indgåelse af kontrakter. Herudover er du vores nøgleperson i afdelingen i forhold til at sikre, at vi overholder juridiske inkl. regulatoriske krav.

Du kommer med på en spændende rejse i afdelingen, hvor målet er at videreudvikle indkøbsfunktionen med udgangspunkt i et strategisk fokus, således vi bliver endnu mere professionelle.

Du har analytisk blik og er god til at skabe relationer

Vi forventer, at du

  • har min. 3 års erfaring med IT procurement og contract management
  • har en relevant videregående uddannelse (gerne cand.merc. (jur.)/cand.jur. )
  • har en god forretningsforståelse og et kommercielt mindset, og du motiveres af at skabe værdi for IT-forretningen gennem effektiv kontraktstyring
  • har gode forhandlingsevner og en faglig og personlig ballast, der giver dig mod til at udfordre
  • er analytisk, struktureret, løsningsorienteret og har sans for detaljer
  • er proaktiv og skaber let relationer både i forhold til kolleger og direktører
  • udviser engagement og har en positiv indstilling

Du får et meningsfyldt arbejdsliv med gode kolleger

Du får en spændende og udviklende stilling i et succesfuldt og medlemsejet dansk forsikringsselskab, der ser ind i en ny og spændende strategiperiode.

Du vil møde en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Der er fokus på din personlige og faglige udvikling, og du får rig mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer samt bidrage til at styrke GF’s konkurrenceevne og sikre overskud til GF’s medlemmer.

Vi har attraktive personalegoder: Forsikringer med rabat, en god virksomhedsbetalt pensionsordning, massageordning, løbeklub samt forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar og sommerfest. Vi har en lækker kantineordning, hvor du også kan købe take away til familien.

GF Forsikrings hovedkontor ligger i Odense og er nemt at komme til. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra og fra vores kontor ved Islands Brygge i København.

Vil du være en del af teamet?

Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1038.PM oplyst

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap