System-TM-1
System-TM-1

HR Business Partner søges til System TM

Talentfuld HR Business Partner med erfaring fra produktionsvirksomhed søges til System TM

Trives du med en bred vifte af opgaver inden for HR? Brænder du for at supportere ledere og medarbejdere i en varieret hverdag? Vil du være med til at sætte HR dagsordenen i en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

System TM er i en positiv udvikling, og vi har derfor behov for at udvide og styrke vores HR-afdeling med en ny dygtig og initiativrig kollega.

HR partnerskab i verdensklasse

Som HR Business Partner hos System TM bliver du en vigtig og central del af en vækstrejse og får i tæt samarbejde med HR Manager mulighed for at være med til at sætte dit præg på og udvikle HR strategien i virksomheden. Du bliver en del af Økonomi/HR, der består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere og vil referere til HR Manager.

En stor del af din tid vil gå med at supportere ledere med rekrutteringsopgaver, men opgaverne vil også være inden for udvikling, implementering og optimering af processer samt fokus på fastholdelse og trivsel, så din hverdag vil blive varieret med meget kontakt til kandidater, medarbejdere og ledere på tværs af organisationen.

I rollen vil du blandt andet komme til at arbejde med at:

  • Drive og facilitere HR-aktiviteter relateret til årshjulet​
  • Implementere nye HR-processer og værktøjer
  • Varetage rekrutteringer fra A-Z (hele processen fra beskrivelse af jobprofil, skrive jobopslag, screene ansøgere, afholde interviews, teste, feedback, kontrakt, onboarding)
  • Være medansvarlig for den interne kommunikation (intranet mm)
  • Samarbejde med uddannelsesinstitutioner og relevante lokale interessenter, blandt andet i forhold til en øget lærlingeindsats
  • Planlægge kurser/træning i samarbejde med lederne
  • Bistå organisationen med generel sparring med ledere og medarbejdere
  • Sikre valide HR-data og opdaterede HR-politikker, medarbejderhåndbog mm.
  • Diverse HR-administration.

Mennesker og relationer

Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i en teknisk organisation og en relevant uddannelse på min. bachelor niveau. Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og er godt inde i relevant lovgivning og gældende overenskomster.

For at få succes i rollen skal du brænde for mennesker og for at have ansvar for en bred vifte af HR-opgaver. Du skaber gode relationer, arbejder struktureret og bevarer overblikket selv med mange igangværende projekter på en gang. Nye udfordringer løses med et smil og ”gå på” mod, og det er naturligt for dig at stille spørgsmål og optimere arbejdsgange og processer.

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i skrift og tale. Det er et plus, hvis du har erfaring med brug af LinkedIn Recruiter og har kendskab til relevante testværktøjer.

Stor frihed, indflydelse og selvstændigt ansvar

System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Det er en spændende stilling, der giver et selvstændigt ansvar med plads til både personlig og faglig udvikling.

Som medarbejder hos os kan du se frem til en række medarbejdergoder, såsom sundhedssikring, kantineordning, personaleforening, m.m., samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Ansøgning

Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Der er ingen ansøgningsfrist, men ansøgningerne behandles løbende, og vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling. Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1048.PM oplyst

Vi ser frem til at høre fra dig.

System TM er en international vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede anlæg af høj kvalitet til træindustrien, hvis slutprodukter understøtter den grønne tendens med at bygge huse i træ. System TM har en familiepræget kultur, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for, at den enkelte medarbejder kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv. System TM har ca. 170 medarbejdere og er sammen med Kallesoe Machinery A/S og HOMAG Danmark A/S en del af HOMAG Group, der har 7.000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande.

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepterede filtyper: pdf, docx, doc, Maks. filstørrelse: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap