gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

GF Forsikrings nye Data team i København søger en erfaren dataanalytiker til at bygge ny dataplatform

Brænder du for at strukturere, analysere og modellere store datamængder, og drømmer du om at være med til at bygge en ny dataplatform, så er det dig, som vi leder efter!

GF Forsikring er i en rivende udvikling, og vi bygger nyt i IT. Derfor leder vi efter dig, som kan være med til at etablere en ny og moderne dataplatform. Den nye dataplatform skal løfte vores brug af data til rapportering, beslutningsstøtte og medlemsbetjening ind i fremtiden. Vi betragter data som et stadig vigtigere aktiv for vores forretning – et potentiale du skal hjælpe os med at forløse.

Dit og teamets fokus vil være at opbygge den fornødne kontakt til dataejere og -aftagere i vores forretning. Dataplatformen vil skulle integrere data fra vores forskellige it-løsninger og datagrundlaget er komplekst, så der bliver brug for dit overblik og din datafaglige forståelse.

Du får direkte reference til chefen for Business Delivery i København, og arbejdsstedet er GF’s nyetablerede kontor i Augusthus på Amagerfælledvej 106, 2300 København S. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemme, men vi vægter fremmøde højt, bla. fordi der er tale om et nyt team.

For at få succes i jobbet er det en fordel, at du kan spejle dig i flere af nedenstående områder:

Du kommer med erfaring indenfor dataområdet og har mod og evner til at sætte nye standarder for arbejdet, eller du har været med til at etablere og drive platforme. Du interesserer dig for at analysere og modellere data og brænder for at finde det bedste design. Du trives i Cloud baserede teknologier, som f.eks. Azure Analytics, Google Analytics, Snowflake og Databricks, og derudover har du:

  • Stor erfaring med modelleringsteknikker. Det kan være alt lige fra dimensionel modellering til data vault eller Snowflake
  • En grundlæggende forståelse for betydningen af normalisering og denormalisering af data
  • Solid erfaring med dataanalyser, -strukturer og udtræk fra databaser i forhold til formidling af store datamængder
  • Erfaring med rapporteringsværktøjer og gerne PowerBI
  • Evnen til at forstå forretningens behov, opbygge viden om forsikringsdomænerne og herefter omsætte behovene til gode løsninger
  • En struktureret, resultatorienteret og løsningsorienteret tilgang, og sans for detaljer, der bidrager til høj kvalitet i leverancerne

Vores agile arbejdsform gør, at du trives bedst i dit team, hvis du:

  • Er åben for andres synspunkter og evner at samarbejde.
  • Er nysgerrig og ikke bange for at blive klogere gennem eksperimenter.
  • Spørger om hjælp og er åben for at hjælpe andre.
  • Har modet til at påtage dig opgaver, som er lidt uden for dit faglige felt eller ”comfort zone”, fordi det gavner teamet.

Vi tilbyder et spændende job i et nyt team med højt til loftet og muligheden for at være med til at skabe en helt ny dataplatform- og dermed gøre en forskel for både GFs brugere og medlemmer. I GF får du gavn af vores attraktive personaleforhold som blandt andet giver dig en god pensions-og sundhedsordning, rabatter på forsikringer og vores lækre og sunde frokostordning Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Vil du være en del af det særlige fællesskab, som vi har i GF, så send os din ansøgning og CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1037.PM oplyst.

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap