gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

Erfaren IT Contract Manager til GF Forsikring i Odense

Har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring inden for IT-området, og har du en juridisk baggrund? Og er du god til at samarbejde med og udfordre både interne interessenter og leverandører? Så er du helt sikkert vores nye kollega til indkøbsafdelingen.

GF Forsikring ser ind i en større og langvarig transformation på IT-området, hvor indkøbsafdelingen har en vigtig rolle i forhold til indkøb samt håndtering og styring af IT-kontrakter. Vi er to medarbejdere i afdelingen, der håndterer indkøb på tværs af organisationen – og vi har brug for dig i vores team, der kan supplere vores viden særligt inden for IT og jura.

Du får en central rolle, hvor din hovedopgave er indgåelse og opfølgning i forhold til IT-kontrakter. Du skal håndtere og udvikle samarbejdet med relevante leverandører samt forhandle priser og udfordre efter behov. Desuden skal du være opsøgende i forhold til vores interne interessenter i IT-afdelingen og sørge for en tæt dialog, hvor I sparrer med og udfordrer hinanden forud for indkøb og indgåelse af kontrakter. Herudover er du vores nøgleperson i indkøbsafdelingen i forhold til at sikre, at vi overholder juridiske herunder regulatoriske krav.

Du bliver inddraget i arbejdet med at vedligeholde og udvikle kontraktparadigmer og -processer. Desuden kommer du med på en spændende rejse i afdelingen, hvor målet er at videreudvikle indkøbsfunktionen med udgangspunkt i et strategisk fokus, således vi bliver endnu mere professionelle.

Vi forventer, at du

 • har min. 3 års erfaring med indgåelse af og opfølgning på IT-kontrakter
 • har en relevant videregående uddannelse (f.eks. cand.merc. (jur.)/cand.jur. )
 • har stærke juridiske kompetencer og viden om regulatoriske krav
 • har en god forretningsforståelse og et kommercielt mindset, og du motiveres af at skabe værdi for IT-forretningen gennem effektiv kontraktstyring
 • har gode forhandlingsevner og en faglig og personlig ballast, der giver dig mod til at udfordre
 • er analytisk, struktureret, løsningsorienteret og har sans for detaljer
 • er proaktiv og god til at skabe og vedligeholde relationer
 • Udviser engagement og har en positiv indstilling

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra den finansielle sektor.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udviklende stilling i et succesfuldt og medlemsejet dansk forsikringsselskab, der ser ind i en ny og spændende strategiperiode.
 • En nøglerolle i den forestående transformation på IT-området.
 • En uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.
 • Personlig og faglig udvikling, hvor du får rig mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer samt bidrage til at styrke GF’s konkurrenceevne og sikre overskud til GF’s medlemmer.
 • Attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning samt sociale arrangementer.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense NV.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Vil du være en del af det særlige fællesskab, som vi har i GF, så send os din ansøgning og CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1035.PM oplyst.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap