gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

Erfaren Data Engineer søges til GF Forsikrings nye Datateam i København

Brænder du for at strukturere, analysere og modellere store datamængder, og drømmer du om at være med til at bygge en ny dataplatform? Så er det dig, som vi leder efter!

It-området i GF Forsikring er i en rivende udvikling. Vi har travlt, vi bygger nyt, og derfor leder vi efter dig, som kan være med til at etablere en ny og moderne dataplatform. Den nye dataplatform skal løfte vores brug af data til rapportering, beslutningsstøtte og medlemsbetjening ind i fremtiden. Vi betragter data som et stadig vigtigere aktiv for vores forretning – et potentiale du skal hjælpe os med at forløse.

Bliv en del af en agil transformation og få mulighed for at sætte dit eget præg på et nyt område.

Arbejdsstedet er fra vores kommende nye satellitkontor i København, og vi tilbyder også hybrid arbejdsplads, hvor du løbende har mulighed for at arbejde hjemmefra også.

Vi arbejder efter principperne i SAFe, og du og datateamet bliver en del af vores agile leveranceorganisation, hvor du sammen med teamet får ansvaret for leverancen – ”fra feature til release”. Vi udvikler og driver selv vores it-løsninger, som understøtter den gode service og betjening, vi giver vores medlemmer – og vi gør det i samarbejde med interne brugere.
Du får direkte reference til chefen for Engineering & Platforms.

Dit og teamets fokus vil i starten være at etablere både teamet og den teknisk platform samt at opbygge den fornødne kontakt til dataejere og -aftagere i vores forretning. Dataplatformen vil integrere data fra vores forskellige it-løsninger, som spænder over alt fra vores hjemmeside og selvbetjeningsunivers til forsikringsmedarbejderens interne arbejdsplads – vores forsikringssystem. Datagrundlaget er komplekst og teknologierne er mange, så der bliver brug for dit overblik og din datafaglige forståelse.

For at få succes i jobbet er det en fordel, at du kan spejle dig i flere af følgende udsagn:
Du kommer med solid erfaring indenfor dataområdet, har mod og evner til at sætte nye standarder for arbejdet med data, eller du har været med til at etablere og drive platforme. SQL og databaser er din hjemmebane, og du interesserer dig for nye tilgange til data og er nysgerrig på nye cloudbaserede teknologier, som f.eks. Azure Data Factory, Synapse, Snowflake, Databricks mv. Derudover har du:

 • En videregående bachelor- eller kandidatuddannelse inden for It Computer Science, Software Engineering eller lign.
 • Solid erfaring med datastrukturer, dataanalyser, datamodellering og SQL databaser.
 • Erfaring med cloud-baserede dataplatformsteknologier.
 • Erfaring med BI og Data Warehouse.
 • Kendskab og interesse i teknologier, som understøtter arbejdet med big data.
 • Erfaring med at designe og implementere data-pipelines.
 • Evner til at forstå bruger- og kundebehov, kan sætte dig ind i deres sprogbrug og domæne, og kan omsætte behovene til gode løsninger.
 • En struktureret, resultatorienteret og løsningsorienteret tilgang, og sans for detaljer, der bidrager til høj kvalitet i leverancerne.

Vores agile arbejdsform gør, at du trives bedst i dit team, hvis du:

 • Er åben for andres synspunkter og evner at samarbejde.
 • Er nysgerrig og ikke bange for at blive klogere gennem eksperimenter.
 • Spørger om hjælp og er åben for at hjælpe andre.
 • Har modet til at påtage dig opgaver, som er lidt uden for dit faglige felt eller ”comfort zone”, fordi det gavner teamet.

Har du lyst til at blive en del af GF-ånden?

I GF taler vi om en særlig kultur eller ”GF-ånden”, som er det, som gør GF Forsikring til en helt særlig arbejdsplads. Vi lever ”overskud til hinanden” og hos os bliver du altid mødt med et venligt smil, et godmorgen på trappen, omsorg og en stor imødekommenhed. Vil du være en del af det særlige fællesskab, som vi har i GF, så send os din ansøgning og CV på linket nedenfor.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1020.PM oplyst.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap