AP Pension
AP Pension

Dygtige frontend-udviklere til digitalt team

Vil du være med til at påvirke udviklingen i AP Pension? Motiveres du af at designe og implementere robuste digitale løsninger sammen med andre? Så kan det være, at stillingen som frontend-udvikler i AP Pension er noget for dig

Om jobbet

Du vil indgå i et agilt udviklingsteam, som er ansvarlig for design, udvikling og vedligeholdelse af AP Pensions digitale løsninger. De digitale løsningerne er afgørende for at kunne nå AP Pensions forretningsmæssige mål og visioner og vi ønsker derfor at styrke teamet yderligere.

Du vil skulle bidrage i alle udviklingsfaserne og du vil være med til at fremtidssikre vores digitale løsninger og sætte øget fokus på continuos delivery samtidig med, at de forretningsmæssige behov understøttes. Du vil endvidere have fokus på systemkonsolidering og minimering af teknisk gæld for at skabe en effektiv og lønsom forretning, imens god It-skik overholdes. Du vil desuden skulle bidrage til at sikre et godt samarbejde med øvrige It-udviklere samt kollegaer fra forretningen.

Om afdelingen

Du kommer til at indgå i vores digitale udviklingsteam, som er en del af afdelingen It Digital Udvikling. Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af AP Pensions fremtidige digitale løsninger, og vi arbejder hele tiden på at skabe løbende forbedringer. Vi har en uformel omgangstone og et godt kollegaskab, og vi er en afdeling, hvor der er plads til forskellighed, og hvor samarbejde er en kerneværdi.

Din profil

Du er team-orienteret og bidrager aktivt til at opnå succes i fællesskab. Du besidder et positivt mindset, godt humør samt et solidt drive. Du evner at arbejde proaktivt, analytisk og selvstændigt og er motiveret til at sætte dig ind i nye løsninger og teknologier. Du er nysgerrig og trives i et miljø med tværgående samarbejde og varierende opgaver og du formår at holde hovedet koldt – også når der er travlt.

Derudover forventer vi, at du har:

 • En It-faglig uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring og teoretisk viden indenfor It-udvikling
 • Solid erfaring med frontend-udvikling (HTML, CSS, Javascript, og responsive design)
 • Erfaring med udvikling i C# på Microsoft ASP.Net/Core og med CMS (gerne Optimizely) og gerne også Razor, Blazor udvikling
 • Styr på udviklingsværktøjerne Visual Studio, TFS/ Azure DevOps, Git
 • Erfaring med agil udvikling og gerne også DevOps disciplinerne og udvikling i cloud miljøer
 • God forretningsforståelse og evnen til at omsætte forretningsbehov til robuste It-løsninger
 • Flydende dansk og engelsk i både tale og skrift
 • Erfaring fra den finansielle sektor vil være en fordel

Vi tilbyder

 • En spændende hverdag
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde og en uformel omgangstone
 • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Vi ligger tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St. og i 2024 flytter vi til vores helt nybygget hovedkvarter lige ud til vandet i Nordhavn

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe med at søge!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling. Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.1011.PM oplyst

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AP Pension

AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige færdigheder i spil, gør vores virksomhed endnu bedre. Hvis du deler vores værdier og vores begejstring for at sikre danskernes forsikringer og pension, så bør du blive en del af AP Pension.

 

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 35 30 30 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap