gf-forsikring-logo
gf-forsikring-logo

Proaktiv investeringsanalytiker med gode programmeringsevner

GF Forsikring i Odense søger en proaktiv investeringsanalytiker med gode programmeringsevner

 

Brænder du for at udvikle analyser og modeller i investeringsområdet? Så kan du få en helt central rolle i at understøtte og videreudvikle GF Forsikrings investeringsaktiviteter.

GF Forsikring investerer primært gennem eksterne formueforvaltere via fonde og skræddersyede mandater. Som investeringsanalytiker vil du arbejde med både analyser, markedsovervågning, investeringsstrategi samt overvågning af GF Forsikrings porteføljeudvikling, investeringer og afkast.

Hos GF Forsikring vil du opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone. Vi er en dynamisk og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling og vækst. Du vil arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed – og vi forventer, at du er en positiv og proaktiv person, der leverer dine opgaver til tiden og i ordentlig kvalitet.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense NV.

Dine arbejdsområder

Du vil organisatorisk indgå i Investeringsafdelingen, der har ansvaret for GF Forsikrings investeringsaktiviteter. Vi er en mindre afdeling bestående af 4 medarbejdere, der lægger vægt på engagement, performance, faglig sparring og tæt samarbejde, og du vil referere til investeringschefen.

Dine opgaver bliver at:

 • Deltage i videreudvikling af vores investeringsstrategi
 • Rapportere til ledelsen omkring GF Forsikrings investeringsaktiviteter
 • Ajourføre markedsspecifikke og makroøkonomiske forhold
 • Overvåge vores samarbejdspartnere på tværs af flere aktivklasser
 • Udvikle og programmere analyser, modeller og forecasts til at styre porteføljen
 • Analysere nye og bestående aktivklasser og identifikation af risici samt afkastdrivere
 • Kontrollere datakvaliteten på markedsdata
 • Videreudvikle administration og systemanvendelse i forbindelse med vores investeringer

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du i dag har en stilling inden for investeringsområdet som analytiker eller tilsvarende og har erfaring fra finanssektoren eller en formueforvalter. Vi lægger vægt på, at du har en høj investeringsfaglighed og herudover følgende erfaringer og kompetencer:

 • Erfaring med selvstændig markedsovervågning og trends ift. investeringer og formueforvaltning
 • Er velbevandret i relevante it-værktøjer, som eksempelvis Python, R, Power BI, SAS eller lignende
 • Erfaring med at levere analyser, beslutningsoplæg og rapporteringer på investeringsområdet
 • Relevant økonomisk/finansiel uddannelse, min. på AC-niveau
 • Kan bidrage med både teoretisk og praktisk erfaring

Derudover formår du at skabe et overblik over komplekse tal og data, og ud fra det udarbejde finansielle analyser og modeller. som indeholder de væsentlige faktorer. Du er derfor vant til og i stand til at formidle konkrete og relevante præsentationer af finansielle analyser og data for fx ledelsen.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, der lægger vægt på faglighed og samarbejde. Vi sætter en ære i, at der er kvalitet i det, som vi afleverer. Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold. Som medarbejder i GF Forsikring bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning og sociale arrangementer.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.999.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk eller uploade ansøgning og CV på via linket herunder.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 650 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne

Send ansøgning til denne stilling

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre for at indsende den ansøgning. Vedhæftet dit CV via upload funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 26 83 23 59 eller mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap