Til spændende vækstvirksomhed i Aalborg søges en dygtig

React Native Cross Platform – App udvikler/UX-specialist

til mobilbetalingsapp til Android og iOS

Virksomheden:

Vil du være med til at styrke mobilteamet i Aalborg?  Virksomheden er en af de førende inden for sit felt, og gennem en stærk balance mellem mennesker og teknologi udvikles spændende App-løsninger af høj kvalitet.

Om stillingen:

Du vil indgå i et udviklingsteam med andre højt kvalificerede udviklere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende projekter.  Du får derfor ansvaret for at bygge videre på cross platform app’en til Android og iOS. Der arbejders i React Native, TypeScript og Redux. Du kommer til at arbejde tæt sammen med backend udviklerne om at vedligeholde det tekniske roadmap. Der benyttes Laravel/PHP til backend, og der bruges Asana til projektstyring.

Om dig:

Du har erfaring i at udvikle React Native applikationer, og du har sandsynligvis styr på Sentry, Expo og gerne kendskab til at API’er. Du elsker at skrive god kode og lave integrationer. Du kender forskel på iOS og Android brugerdesign, er god til at designe UX, og har flair for er lækkert og brugervenligt design. Som person er du fleksibel, initiativrig, lærenem og ansvarsbevidst. Du er en teamplayer, der sætter pris på at indgå i et fællesskab med en uformel omgangstone, tætte samarbejdsrelationer og godt humør.

Virksomheden tilbyder:

  • God pensions- og sundhedsforsikring
  • De bedste kolleger
  • En central rolle i samarbejdet med større danske og internationale kunder.
  • Ansvar og muligheden for at forme din arbejdsdag samt din personlige og professionelle udvikling.
  • Et uformelt, inspirerende og altid udviklende arbejdsmiljø, hvor der dyrkes de gode relationer og en positiv work-life balance.
  • En fælles brændende ambition om løbende udvikling i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi.

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.948.PM oplyst. Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

React Native Cross Platform – App udvikler/UX-specialist