Kom og vær med i nyt CRM udviklingsteam i hjertet af København hos Codan

Nyskabende .Net udviklere med lyst til fullstack udvikling søges

Kom med på vores rejse og lad os sammen udvikle forsikringsbranchens bedste og nyeste CRM løsning. Du vil blive en del af et team, der nørder, fordi vi kan, mens vi oversætter forretningens behov til moderne løsninger. Brænder du for at udvikle til de gode løsninger fra ende til anden, så vil vi gerne have dig med i vores agile team, hvor vi har mulighed for at anvende nyeste teknologi, og vi er på vej mod en fullblown DevOps pipeline.

Vi tilbyder

Du vil indgå i vores nye agile fullstack team og skal bidrage med at udvikle det strategiske CRM og mødebookingsystem til Codan, og vil derved levere direkte værdi til forretningen. Vi er et nystartet team, og du vil i høj grad skulle være med til at sikre at vores applikationer hænger sammen og leveres i høj kvalitet. Vi er nysgerrige og proaktive på hhv. nytænkning, samarbejde og videndeling i hverdagen. Vi ønsker at have det godt på jobbet, og i særdeleshed sammen.

Vi anvender primært følgende teknologier:

  • .NET Core 5 (C#)
  • Azure DevOps
  • Blazor
  • Openapi

Om dig

Du er fagligt nysgerrig og holder dig løbende opdateret på nye teknologier. Du er også god til at se alternative måder til at angribe problemstillinger. Derudover skal du have lyst til at dele viden med folk omkring dig og til at modtage og give feedback. Du er nytænkende og har øje for alternative muligheder, samt har fokus på at levere høj kvalitet. Du har måske allerede erfaring med agil udvikling, og det er et mindset, der tiltaler dig.

Du har gerne en relevant uddannelse som fx datamatiker, softwareingeniør eller datalog, og har min. et par års erfaring med at arbejde med .Net udvikling. Det er en vigtigt, at du behersker dansk og engelsk både skrift og tale, da vi på daglig basis kommunikerer på begge sprog.

Baggrund

Vi er ikke Google, men vi har en ambitiøs digitaliseringsagenda i Codan og arbejder målrettet med at øge brugen af digitalisering og selvbetjening. Vi har investeret massivt i vores kernesystemer, og nu har vi fuldt fokus på nye platforme for at skabe enklere og nemmere brugeroplevelser for vores kunder, partnere og interne brugere. Vi har en spændende agenda fyldt med både kundevendte og internt fokuserede digitaliserings- og automatiseringstiltag, der alle bidrager til skabe spændende og effektive løsninger. Vi har valgt en agil udviklingstilgang og har organiseret os i en række agile teams, hvor vi løser opgaverne samarbejdende, i højt tempo, med kreative vinkler og med høj faglig sparring.

Vi tilbyder bl.a. også:

  • Centralt beliggende lokation i København – Codanhus
  • Gode personaleforhold, herunder ekstra ferie, høj firmabetalt pension og et rigt foreningsliv
  • Vi lægger stor vægt på work-life balance med fleksibel arbejdstid og hjemmearbejdsdage
  • Sund kultur med vægt på at det skal være sjovt at gå på arbejde
  • Et organisk voksende agilt setup baseret på behov frem for et specifikt skaleringsrammeværk

For at ansøge

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.965.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

.Net udviklere til CRM udviklingsteam hos Codan