Vi søger dygtige MS .Net udviklere der kan integrere industrielle ”Manufacturing løsninger” – Vejle

(Tech Stack – C#, .NET Framework, .NET 6. ASP.NET Core, REST – MS SQL Server)

Vil du gerne arbejde med hele udviklingsprocessen – fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning, og trives du i rollen med at udvikle produktionsnære softwareløsninger i tæt dialog med store globale virksomheder? Så er det dig, vi søger.

Stillingen

Med reference til afdelingens Software Development Manager bliver du en del af Software Development teamet ved Vejle, der består af flere softwareudviklere. I takt med, at du opnår kendskab og erfaring med virksomhedens platform og software, vil der for rette person være stor mulighed for at vokse med opgaverne.

Der arbejdes med mange nye spændende projekter, og vi oplever et stigende behov for visualisering og digitalisering fra industrielle produktionsprocesser. Et stigende antal kunder ønsker og efterspørger virksomhedens ”Manufacturing løsninger”, som basis for deres produktionsgennemførelser. Virksomheden levere hele paletten inden for produktions-IT-løsninger, hvortil virksomheden har udviklet eget MES koncept til virksomheder, samt har endvidere udviklet et stærkt framework for diskret manufacturing, hvor der arbejdes med NET frameworket (C# og VB.NET) og SQL-databaser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udvikling og integration af unikke løsninger i tæt samarbejde med kunderne – herunder deltage i kundemøder med det formål at sikre den tekniske afklaring.
  • Udarbejde tekniske specifikationer.
  • Design og programmering af løsninger.
  • Bidrage til den fortsatte standardisering af virksomhedens softwareløsninger.

Du skal forvente omkring 5 – 15 rejsedage årligt, hvilke du har stor indflydelse på planlægningen af.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kan være uddannet softwareingeniør, ICT ingeniør, elektroingeniør, datamatiker eller lignende. Du har min. 2 – 3 års erfaring med softwareudvikling, og du motiveres af at arbejde med mange former for softwareteknologier og formår at omsætte idéer til konkrete løsninger. Du finder det også spændende at lave softwareintegration, og det vil være et plus, hvis du taler og skriver dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer

Som person er du resultatskabende, forretningsorienteret og formår at arbejde på tværs af funktioner. Du er innovativ og evner at arbejde med høje standarder og langsigtede løsninger.

Du arbejder effektivt, proaktivt og struktureret og er ikke bange for at tage en selvstændig beslutning. Dertil er du kommunikerende, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du bidrager til den gode stemning, og du betragter teamarbejde og hjælpsomhed som en selvfølge.

Vi tilbyder

En yderst interessant stilling i en velrenommeret virksomhed, hvor produkterne og løsningerne er kendt for deres kvalitet, en uformel organisation, hvor resultater betyder mere end titler samt en afdeling, der ser frem til at byde deres nye kollega velkommen.

Derudover tilbyder vi attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer, kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med en hverdag, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Praktisk information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.994.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

.Net Softwareudviklere