Til stor dansk Innovativ udviklingsvirksomhed ved Vejle søges

Manager Automations Software

 

Kan du sætte retningen for en gruppe dygtige automationsingeniører, der brænder for at arbejde med programmering og automation?

Søger du altid efter forbedringer, og sætter du en ære i at stille det rigtige hold til organisationen, hvor både faglighed og personlighed passer til leverancens omfang? Så er det dig, vi søger.

Stillingen

Som Automations Manager vil du indgå i tæt samarbejde med den nuværende Automations Manager for afdelingen, hvor I i fællesskab vil være ansvarlige for at opbygge og vedligeholde en stærk faglig organisation.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Personaleledelse med overordnet ansvar for afdelingens faglige leverancer
  • Udvikling af afdelingen igennem tydelig og visionær ledelse
  • Sikre at vores kvalitetsstyringssystem overholdes og opdateres
  • Identificere og facilitere faglig ledelse og udvikling af afdelingen
  • Sikre korrekt allokering af ressourcer
  • Sikre kvalificeret support til hele værdikæden
  • Vedligeholde og udbygge kompetencerne i faggruppen

Stillingen refererer til Director IT & Automation Engineering, og du får base i vores flotte videnshus i Hedensted.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en teknisk baggrund samt erfaring inden for ledelse. Du har kendskab til branchen samt indgående kendskab til automation; herunder PLC/HMI & robot styringer. Dertil er det vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer

Af natur bidrager du til den gode stemning, er tillidsvækkende, proaktiv, positiv og brænder for at bidrage til den videre succes i tæt samarbejde med dine dygtige og ambitiøse medarbejdere og kolleger.

Som person er du analytisk, visionær, robust og har den fornødne gennemslagskraft til at lykkes med at opbygge og vedligeholde et fagligt stærkt team, hvor arbejdsglæde og performance er i højsæde.

Vi tilbyder

En yderst spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende, dynamisk og højtydende arbejdsmiljø. Vi vægter ansvar, kvalitet og innovation højt. Vi har en god stemning i virksomheden, og alle er altid klar til at hjælpe, når der er behov for det.

Ydermere kan vi love gode relationer og imødekommende kolleger. Vi driver Eltronic med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne og flad organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, stoler på individuelle kompetencer og har høj tillid til den enkeltes dømmekraft. Det kræver selvstændighed og handlekraft, men til gengæld giver det dig mulighed for en unik position på markedet, hvor du har en høj grad af tillid og frihed.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere, elektrikere, udviklere og ingeniører.

Danmarks førende automationshus

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konnkurrenceevne og bæredygtighed.

Eltronic A/S beskæftiger mere end 160 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål og ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peter Mogensen hos Rekrutteringsgruppen på +45 2674 0093

Samtalerne bliver afholdt løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet og komplet stillingsbeskrivelse kontakt venligst Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.990.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Manager Automations Software