It-koordinator til It Drift og Vedligehold i GF Forsikring

Besidder du en bred viden inden for It, og er du god til at vidensdele og koordinere? Så er det måske dig, som vi leder efter….

I GF Forsikring har vi ambitiøse vækstmål, og hos os går det analoge og digitale hånd i hånd. Det stiller helt særlige krav til en moderne it-afdeling, så vi kan understøtte vores kollegaer i at levere den bedste medlemsoplevelse.

I It Drift og Vedligehold arbejder vi hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger. Vi baserer vores systemer og løsninger på Microsoft, Linux og Oracle, vi har outsourcet vores netværk og server infrastruktur, og afdelingen er et centralt element i en velfungerende drift og stærkt medvirkende til at holde ”hjulene” i gang.

Stillingen som it-koordinator er nyoprettet, og du vil referere direkte til it-driftschefen som en del af staben sammen med to kollegaer. Derudover består afdelingen af 4 forskellige teams med hvert deres fokusområde, og vi er i alt 25 medarbejdere, 4 teamledere og 1 chef. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du vil have mulighed for at arbejde med en stor grad af frihed og selvstændighed.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense N.

Dine opgaver

Stillingens hovedfokus er at bistå afdelingen It Drift og Vedligehold med planlægning, koordinering, styring og opfølgning på både små og større it-projektplaner. Du bliver desuden ansvarlig for at opbygge og vedligeholde et årshjul for afdelingen og for den løbende opfølgning. Du skal yde koordineringen og opfølgning på initiativer med ”støbte” deadlines, både overordnet til afdelingen og til de enkelte underliggende teams på tværs.

Vi forventer, at du har:

Nogle års erfaring i en lignende it-koordinerende stilling, enten fra en større intern it-afdeling eller et it-konsulenthus, hvor du har håndteret koordineringen af både små og store it-projekter. Forventningen til dig vil være, at du evner at kunne have mange bolden i luften samtidigt,- uden at tabe dem. Det er også vigtigt, at du har erfaring med planer, hvor ændringer i forløbet kan være svære at håndtere, men at du anerkender, at verdenen er foranderlig, og it-verdenen i særdeleshed.

Om dig

Du er god til at prioritere din tid, planlægge dine opgaver samt overholde deadlines, og med et smil på læben og et hjælpsomt skub driver du opgaverne i mål. Du er en dygtig kommunikator, og du kommunikerer ubesværet både med dine kollegaer i It og i forretningen. Du har en høj faglig stolthed og en naturlig nysgerrighed på nye teknologier, som du gerne vil dele med andre.

Vi har erfaring og viden, som vi giver videre til dig
Vi tilbyder dig et grundigt introduktionsforløb, hvor vi giver dig et bredt indblik i GF Forsikring, dine kollegaer og vores virksomhedskultur, der er grobund for vores vækst.

GF tilbyder dig:

  • Et spændende job i en dansk virksomhed i vækst
  • En varieret hverdag med stor selvstændighed og frihed under ansvar
  • Glade og engagerede kollegaer, som står klar til at tage imod dig
  • Gode løn- og pensionsvilkår
  • Fokus på kompetenceudvikling
  • Lækker kantineordning med sund frokost
  • Mulighed for at købe morgenmad og mad med hjem til aftensmad
  • Cola-og brunsviger klub

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning: Send  din ansøgning og CV med ref.nr A.961.PM til info@rekrutteringsgruppen.dk

It-koordinator til It Drift og Vedligehold i GF Forsikring