Vi søger til stor koncern i København en erfaren

Integrationsspecialist

til opbygning og drift af API Gateway og Messaging platforme

 

Virksomheden

Er en kendt virksomhed med hovedsæde i Hovedstadsområdet. Virksomheden er markedsledende inden for sit felt og har flere tusinde ansatte. IT-afdelingen understøtter en lang række forretningsapplikationer.

Om afdelingen og arbejdsopgaverne

Det er et forholdsvist ungt team på 4, der har et godt teamwork. Der arbejdes med analyse, design, produktvalg, opbygning, test, drift og organisatorisk udrulning, support og rådgivning mht. brug af ”shared system integration platforms (API, Messaging, File based)” og governance politikker til brug for de enkelte udviklingsteams i virksomheden. En platform, der er en strategisk indsats, med meget høj prioritet. Ovenstående udføres i tæt samarbejde med de øvrige it-udviklingsafdelinger, i en kultur, hvor mennesker er i centrum og de enkelte teams har stor indflydelse på de løsninger, der laves. Stillingen er i afdelingen – IT Arkitektur og Drift.

Faglige kompetencer

  • Du har flere års erfaring med IT-udvikling og forvaltning af eksempelvis infrastruktur/platformsdesign, automatisering og drift af systemintegrationer på applikationsniveau og har kendskab til flere af disse teknologier og værktøjer: HTTP, FTP, filer, O/JDBC,  Docker, Jboss/Wildfly, SQL, ElasticSearch, Jenkins, GitHub. Du bør også have en god forståelse for design-, udvikling-  og brug af Web service teknologier, minimum SOAP og REST, samt Messaging teknologier så som AMQ, Rabbit, IBM MQ, AMPQ, JMS eller MQTT og filprotokoller.
  • Du har måske allerede erfaring med API Gateways , ESB platforme (WSO2, Mulesoft, BizTalk, IBM Integration Bus) eller Open-Source integration frameworks som fx Spring Integration eller Apache Camel.
  • Du har en relevant IT-mæssig uddannelse.

Vores forventninger til dig

I det daglige arbejde daglig arbejde sparres der om opgaverne, så der er brug for, at du ’åbner munden’. Ligeledes får man noget ’fra hånden’ – hvilket betyder, at der er behov for, at du har et godt drive til at få opgaverne gennemført. Opgaver er blandede og løses både selvstændigt og i teams.  Der er også behov for, at du kan præsentere teknisk stof på en let og forståelig måde i større forsamlinger af kompetente it-kollegaer, der giver gode dialoger i en uformel tone. Da der er flere engelsktalende kollegaer, er der desuden behov for, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

  • En ”flad” organisering, der betyder, at du og teamet har et stort råderum i hverdagen, og at der ikke er langt fra idé til handling
  • Agilt miljø med nem adgang til informationer og viden
  • Arbejde i selvstyrende teams, der giver gode muligheder for at tilrettelægge arbejdsopgaverne sammen med kollegerne i teamet
  • Dygtige og hjælpsomme kolleger, som står klar med sparring og tæt samarbejde
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, som understøtter din arbejdsglæde
  • Mulighed for at medvirke i udviklingen af den tekniske platform
  • Attraktiv ansættelsespakke med en super ”worklifebalance”

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.927.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

integrationsspecialist

 

Erfaren Integrationsspecialist – København