Persondatapolitik

Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver til os, når du aktivt sender også dine oplysninger.

Vi respekterer dit privatliv og de data, du giver os, og vi indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Når du besøger www.rekrutteringsgruppen.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores website. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies.

Dataansvarlig:

Rekrutteringsgruppen ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

Rekrutteringsruppen ApS
Aakjærvej 56
DK-8300 Odder

Tlf.: + 45 26 83 23 59

Email: info@rekrutteringsgruppen.dk

Privatlivspolitik for rekruttering:

Når du sender en ansøgning til os via vores kontaktformular, email eller andet gælder nedenstående:

De oplysninger, du giver os i forbindelse med din ansøgning til specifikke stillinger, bliver alene anvendt og opbevaret til gennemførelse af rekrutteringsprocessen, samt i forbindelse med eventuel ansættelse.

Rekrutteringsgruppen indhenter ikke personfølsomme oplysninger, herunder helbredsoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger:

Vi formidler efter aftale i forbindelse med rekrutteringsprocessen kandidatinformationer til Rekrutteringsgruppen ApS’ samarbejdspartnere. Alle dine oplysninger behandles fortroligt. Det betyder, at der ikke deles oplysninger uden forudgående samtykke. Samtykkeerklæring fremsendes på email.

Opbevaring af personoplysninger

Rekutteringsgruppen har ikke en emnebank, hvori ansøgere kan optages. Vi opbevarer dine data, indtil vi har vurderet din ansøgning. I forbindelse med konkrete stillinger, vil dine data blive opbevaret indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet senest inden 6 måneder. Herefter vil alle informationer blive slettet.

Rettigheder:

Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig eller anmode om ændringer. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og anmodning kan ske ved henvendelse til info@rekrutteringsgruppen.dk

Du har til altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde et samtykke, som du har afgivet os. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte os via email til info@rekrutteringsgruppen.dk

Du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal sendes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Oplysninger ved besøg på rekrutteringsgruppen.dk

Når du bruger vores website www.rekrutteringsgruppen.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om din IP-adresse, og hvilken browser du bruger. Det gør vi for at kunne optimere din brugeroplevelse og indhold på vores website.

Bruger du vores kontaktformular, indsamler vi de data, du sender til os. Det gør vi, for at kunne behandle din henvendelse til os.

Sikkerhed:

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slette, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer i uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Databehandlere:

Ingen af dine personlige oplysninger videregives til eksterne samarbejdspartner, som vi benytter til teknisk support, drift, udvikling og forbedring af website og lignende.

Retsgrundlag:

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningen 

Behov for yderligere oplysninger?

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger til vores datapolitik, så kan du kontakte os på mail info@rekrutteringsgruppen.dk

Cookies

Når du besøger rekrutteringsgruppen.dk, anvender vi cookies, små tekstfiler, der gemmes på din enhed for at hjælpe os med at give dig en bedre brugeroplevelse, statistik m.m.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen